ČISTÉ GHÍ
Ghí je máslo zbavené vody (tzn. přepuštěné máslo). Odstraněním vody se znatelně prodlužuje trvanlivost výrobku. Ghí je vhodné především na smažení, pečení, na přípravu polévek a omáček. Velkým benefitem je vysoký kouřový bod 200 - 250 °C. Pokrmy připravované na Ghíčku oceníte především díky skvělé a výraznější chuti.
Colostrum je přebytečné mateřské mléko savců, tedy mléko mnohem kvalitnější než mléko běžné. Oproti běžnému, tak naše Ghí má vyšší obsah vitamínu A, E, K.
Balení: 350 g
Upozornění: Skladujte v chladnu do 25°C a temnu. Bez obsahu laktózy.
Výživové údaje:
| 100 g |
Energetická hodnota | 3693 kJ / 882 kcal |
Tuky | 99,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 71 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Složení: tepelně ošetřený bezvodý máselný tuk (min. 99,5%)
Čisté Ghí z bovinního kolostra.