Grilované hrušky s granolou

Už jste zkoušeli grilovat nějaké ovoce? A co teprve hrušky!

Grilované hrušky jsou skvělé - budete překvapení jejich chutí, obzvlášť v kombinaci s granolou a zmrzlinou.

Můžete je zkusit hned po dalším grilování. Až budete mít maso hotové, položte hrušky na gril a zavřete víko. Než zbaštíte grilovačku, budou hrušky hotové. Ještě horké si je vychutnejte se zmrzlinou a granolou. Dokonalý dezert z grilu!

Hrušky překrojte napůl a vyřízněte jádřinec. Hrušky potřete lžící javorového sirupu a posypte skořicí. Takto připravené hrušky položte na gril rozkrojenou stranou dolů. Grilujte na mírné teplotě do zezlátnutí a změknutí z obou stran. Trvá to přibližně 15 - 20 minut, záleží jak jsou zralé hrušky.

Hotové hrušky nechte chvilku odležet. Mezitím si na talířek nasypejte trochu granoly, položte na ni teplou ogrilovanou hrušku, přidejte kopeček zmrzliny a vše zakápněte javorovým sirupem. Dobrou chuť!